Algemene voorwaarden

internet marketing algemene voorwaardenIedereen weet wel wat algemene voorwaarden zijn!

Toch worden deze niet of nauwelijks gelezen. Veel mensen voelen zich dan ook bedrogen als iets niet gaat zoals word verwacht.algemene voorwaarden zo enorm belangrijk.

Een voorbeeld. In veel geld verdien producten word gezegd als de software niet werkt dan kan je binnen 30 dagen je geld terug vragen. Veel mensen vragen hun geld terug ook als de software gewoon werkt. Hierdoor krijg je boze klanten, want het geld komt niet terug.

Klanten horen alleen binnen 30 dagen geld terug. De software doet gewoon zijn werk, het is een kwestie van goed luisteren en als iets niet lukt het te vragen aan de eigenaar van zo’n geld verdien product. Jammer is dat mensen dit niet doen. Waardoor ze opgeven en maar hun geld terug vragen. Terwijl dit niet in de algemene voorwaarden staat.

Klanten hebben het product gekocht!

Er word dan informatie gegeven waarmee je geld kan verdienen.  De informatie heb je binnen en dan vraag je je geld terug. Ergens is dit dan niet eerlijk voor de eigenaar van de informatie.

Als je naar een school gaat, betaal je lesgeld soms zo veel dat mensen studie schuld over hebben gehouden aan de desbetreffende studie. Maar een diploma halen doe je zelf met hulp van leraren en leraressen.  Sommige mensen halen hun diploma niet, maar vragen ze dan hun geld terug? Nee dit zou heel raar zijn.

Met andere woorden je kan je geld niet zomaar terug krijgen.  Datgene wat je koopt werkt gewoon naar behoren.  Het is wat je er zelf mee doet. Wil je dit echt? Ben je bereid je in te zetten om wat te leren?  Want niets komt vanzelf aan waaien. Voor succes op school moet je je ook inzetten en avonden lang studeren. Waarom dan niet om te investeren in je toekomst met een uitgekauwd systeem. En met uitgekauwd bedoel ik alles is kant en klaar. Alles word uitgelegd om het te laten slagen. Het is simpelweg de stappen volgen en als de stappen dan nog te snel gaan of iets lukt niet dan kan er altijd contact worden opgenomen met de eigenaar van zo’n product.

Algemene voorwaarden zijn belangrijk om je zelf als bedrijf in te dekken.

Als je dit als ondernemer over het hoofd ziet of er geen aandacht aan besteed staat de klant in zn volle recht, om bijv: zijn geld terug te vragen.
Maar ook geeft een algemene voorwaarden stukje vertrouwen aan je klanten!
Dit is echt een aanrader als je internet ondernemer bent of wilt worden.
De algemene voorwaarden kunnen uit meerdere artikelen bestaan om zo wettelijk gezien je business vooruit gang te bieden.
Het is niets vervelender als er een communicatie probleem ontstaat tussen klant en leverancier.
Daarom is het belangrijk om de klant ook de de algemene voorwaarde te laten lezen.Als je algemene voorwaarden toepast in je business zal je meer omzet maken dat is een feit!

Gr Joyce en Juri                                                           joyceschouten

Leave A Response

* Denotes Required Field