binnens huis outsourcing

Beste Outsourcing Tips

Hoe je het beste kunt outsourcen?

Ben jij nu ook aan toe aan een goede outsourcing?

Outsourcen is een vak apart, maar waarom?
Vaak is het zoeken naar een goede outsourcer moeilijk en zeer kostbaar omdat je in de buurt niet iets goedkoops kan vinden wat ook goed is.
Maar waar vindt je een goede outsourcer?
Deze vraag heb ik me mezelf zo vaak gesteld en deze is nu met succes beantwoordt. Ons antwoord hebben wij gevonden in India en de Filepijnen. De ontwikkelingen in India nemen extreme vormen aan, de Internet Marketing bureaus werken alleen met universitaire opgeleide mensen! Zou dat iets voor je zijn?
Dat weet je pas als het klikt tussen jouw en de outsourcer. Vaak is de communicatie van uitermate belang als het gaat om lange termijnrelaties. Wil je dat dit goed gaat? Is het wel belangrijk dat de outsourcing als eerst dat de engels praat. Dat is van essentieel belang van bestaan op lange termijnrelatie tussen jouw en de outsourcing.

outsourcing

Hoe vertrouw ik een outsourcing?

Vertrouwen kan je pas hebben als het klikt en als hij/zij zijn werk goed doet.
Het zou namelijk zomaar eens kunnen dat je betaald en dat je nooit meer wat van ze hoort.
Dit is geen nieuwigheid in de markt betreft. Daarom is het ook handig om achteraf te kunnen betalen, een beetje zoiets van no cure no pay princiepen.
Dit kan ook eerst een klein deel betalen op basis van afbetaling.
Dit betekend wel dat er iets bestaat van een zekerheid.

Hoe stuur je een outsourcing?

Dit kan vaak een misleidende vraag zijn voor velen die het druk hebben in hun leven.
Die eigenlijk alle taken bij outsourcing willen leggen.
Is dit handig om te doen? Nee!
Je kan namelijk niet alle taken uit handig geven waar je eigenlijk als ondernemer zelf bovenop moet zitten, want anders had die outsourcing jouw nooit nodig gehad.
Anders had de outsourcing zelf wel een bedrijf gestart met jouw idee.
Dit wordt vaak onderschat en vele mensen denken dat doe ik wel even.

Hoe zit het met de communicatie.

Maar er vergt een goede communicatie tussen de 2 partijen.
Als eerst zorg je dat je de barre taken die je absoluut NIET wilt doen, dat die bij de outsourcing op tafel worden gelegd. Deze ga je in simpele stappen doornemen tot dat ze het 100% begrijpen. Doe je dit niet kan je bedrijf nog wel eens de hele andere kant op gaan hoe je het eigenlijk wil, en ik praat uit ervaring. Zeg wat je wilt hoe laat en wanneer. Want daar zijn deze mensen voor, deze mensen weten niet beter of ze willen het zo.

 
Geen persoonlijke issues bespreken met de outsourcing, dit kan je namelijk een hoop geld kosten. Het punt is dat ze ook hun eigen issues willen insteken zodat ze niet hoeven te werken. Ze zijn daar meester in! Geef ze een klein voorschotje of een bedankje!
Zorg voor een dagelijkse bespreken om iets te doen. Zorg dat nieuwe ontwikkelingen die hun aan gaan ook direct besproken worden met hun.

Resultaat met outsourcing?

Ik houd het wat dit betreft even kort, namelijk: Sky is the limit!

Meer weten klik hier

Leave A Response

* Denotes Required Field