facebook geheim

Facebook Geheim

Facebook geheim

Wie heeft er wel eens gehoord van Facebook geheim? Facebook geheim is een software. Deze heeft mijn man bedacht naar aanleiding van een van zijn eerste producten, een cursus gitaar leren spelen online. In een van zijn eerdere trainingen is iemand op het idee gekomen om facebook marktplaats te maken voor de streek waar hij in woont. Nou bleek dit een mega succes want het verspreiden zich als een olievlek. Mijn man dacht, laat ik mijn product dan zo promoten. Maar er kwamen steeds meer groepen bij, sommige wel met dezelfde doelgroep maar een andere naam of een andere streek.

Omdat mijn man zijn product online te volgen was, bleef hij de markten maar doorzoeken naar relevante markten voor zijn product. Dit moest makkelijker kunnen vond hij. Want hij zou toch niet de enige zijn die hier mee zat. Hij heeft toen Facebook geheim bedacht.

facebook geheim

Lucratieve software

Een software die je tijd verschaft om andere dingen te kunnen doen. Hij moest alle berichten ook telkens opnieuw invoeren, dat kostte ook erg veel tijd. Hij bedacht dat dat sneller moest kunnen. Facebook geheim doet dit voor jou. De software zoekt aan de hand van een ingevoerd keyword (query) relevante markten voor jouw product of dienst. Hij zoekt ze automatisch, dus geen uren lang meer zoeken door de groepen uit te kammen. Je ziet dat de software aan de gang gaat, geheel uit zichzelf na het invoeren van het relevante keyword.

Daarbij hoef je niet meer elke keer weer het bericht opnieuw in te vullen, 1x is voldoende. Zo kon mijn man zijn online cursus op meerdere relevante groepen plaatsen zonder er heel veel uren in te steken. Ook voegt hij je automatisch toe. Nu je dit aan  het lezen bent, komen er steeds nieuwe groepen bij. Het blijft maar groeien. Steeds meer groepen met hetzelfde doel maar een andere naam. Internet marketing zal dan ook altijd blijven groeien, er komen elke dag weer nieuwe internet gebruikers bij. Als er iemand overlijd komt er aan de andere kant weer een baby op de wereld. Zo blijft het maar groeien. Al worden sommige markten wel verzadigd.

Geld Verdienen via een formule protocol?

Het werkt prima en mijn man gebruikt deze software dan ook veel. Zo is daarna twitter geheim ontwikkeld. Ook aan de hand van een keyword zoeken naar relevante pagina’s voor jouw product of dienst. automatisch toevoegen en automatisch berichten plaatsen. Zo bereik je veel meer mensen in een veel kortere tijd.  Al is twitter minder effectief, vind ik. Als je een bericht plaatst is hij ook zo weer verdwenen. Prive berichten werken soms, maar niet altijd. Als ik naar mijn eerste mail adres kijk dan heb ik meer dan 1500 mails niet geopend. Zo ook met twitter. Wil niet zeggen dat het helemaal niet werkt natuurlijk. Net als facebook. Het werkt wel, mits je het goed aanpakt. Wat we niet moeten vergeten is dat facebook veranderd, voornamelijk de regeltjes. Ze worden steeds scherper.

Wat ik leuk vind aan deze software is dat er meerdere mensen in mijn omgeving zijn die een eigen onderneming zijn begonnen, of een facebook markt hebben aangemaakt die succesvol is. Wat ik dan kan doen is ze helpen door middel van de software. Ik vind het dan ook prachtig om te weten waarom deze software is bedacht, en te zien dat het echt zijn werk doet. Je ziet de software werken, je kan gewoon achterover leunen en toe kijken. Of natuurlijk weer andere dingen doen. Tijd is geld zeggen ze wel eens. Ik heb het zien groeien van idee naar een werkende software.

Het werkt echt!

Er zijn veel mensen waarvan ik er niet bij kan dat mensen gaan roepen dat iets niet werkt. Ik zie dat het werkt ik ben overal bij betrokken, vraag me alleen niet hoe het in elkaar steekt aan de andere kant want daar heb ik geen verstand van. Mooi om het verhaal erachter te horen, en soms ook wel fijn om te weten waarom het eigenlijk bedacht is. Bepaalde mensen denken dat alles nep is, of dat hun geld afgetroggeld word. Dat vind ik jammer, maar die mensen zal je altijd hebben. Ik hoop ook aan de hand van achterliggende reden van de software dat mensen anders gaan denken over de ontwikkeling van zo’n software of dienst.

Facebook Geheim

We zijn er om je te helpen en wil je direct beginnen? Klik Hier

Groetjes Joyce                                    joyceschouten

Leave A Response

* Denotes Required Field