Geld Verdienen Reviews

geld verdienen reviewsWaar kom je de meest geld verdienen reviews tegen?

Er kwam ergens een review over product voor Geld Verdienen Reviews. Een slechte, en een hele nare.

Ik heb daar uit begrepen dat deze meneer beweert dat je gelijk veel geld gaat verdienen, wat niet zo is. Dat het oplichting zou zijn, en niet zou werken. Degene die deze review heeft geschreven is ook niet compleet eerlijk. Hij is nog geloof waardiger dan een stoeptegel. Ja, dat klinkt hard. Maar hij is ook hard. Niet dat 1 review een verschil maakt, maar het is wel mijn man en mijn tijd die erin zit. Waarom zeg ik dat hij niet geloofwaardig is? Ik zal dat even uitleggen. Hij heeft dit niet gekocht, en ook geen enkele stap ondernomen om dit te gaan doen. Hij heeft dus geen idee waar dit eigenlijk over gaat. Ja, dat je geld kan verdienen met foto’s. Maar meer niet.

Slechte ervaringen met vooroordelen en smaad & slechte geld verdienen reviews

Het is een simpele training die je laat zien hoe je foto’s upload op de website, dus nee het is niet moeilijk. Het is niet mogelijk om in 1 klap stinkend rijk te worden, maar dit word ook verteld. Niet iedereen is opzoek naar jouw foto, de ene foto word wel gebruikt en de ander niet. Het is maar net waar ze naar op zoek zijn op dat moment. Als je goed luistert en de training volgt kom je verder tegen dat je een bonus hebt waarin je meer uit je foto’s kan halen.

Betere resultaten met je foto’s resulteren in meer downloads. Er is nooit maar dan ook nooit gezegd dat je hier snel rijk mee zal worden, maar dat dit simpel is om geld mee te verdienen. Set and Forget. Je upload het en hebt er geen omkijken meer naar. Wil je sneller resultaat? Upload dan niet 1 foto tegelijk, maar 400 tegelijk. Meerdere thema’s bijvoorbeeld. Alleen al op vakantie maak ik er 400 waarvan ik er minstens 200 van kan gebruiken.

Foto’s maken voor geld.

Geloof dus niet wille keurige geld verdienen reviews die je tegen komt, mijn ervaring is dat veel reviewers zelf gefaald zijn in het na leven van de instructies en te bang zijn om hulp te vragen of te ongeduldig zijn. En daarbij hebben sommige reviewers de cursus of software niet eens ingekeken. Gewoon omdat het geld oplevert zou het oplichting zijn. Geduld hebben we niet meer op de een of andere manier zijn we dat in de loop der jaren een beetje verloren.

Wat ik wel begrijp met de druk van de maatschappij tegenwoordig. Je moet maar werken, anders besta je niet in Nederland. Als ik om me heen kijk zie ik veel mensen met burn out klachten. Hoe komt dit? De maatschappij jut je op! Zij bepalen wat jij moet gaan verdienen, en hoelang je daarvoor moet werken. Ze houden iedereen prima in de gaten. Veel reviewers willen graag nu per direct geld zien, ze zijn bang.

Ze worden omgekocht om te schrijven.

Of ze worden betaald en halen een wit voetje bij sceptische mensen. Ik moet het zien voor ik zoiets geloof, ik was ook sceptisch. En als mijn man er weer over begon dacht ik echt ja tuuuuuurlijk.  Toch zit ik hier nu te vertellen over het succes van mijn man. Hoe denk je dat ik me voelde dat hij zei ik ga stoppen met werken? We zijn een jong gezin, en hij had een vast contract. Dat was voor ons een zekerheid die hij wilde opgeven. Ik ben zo lang sceptisch geweest, want het betreft wel ons gezin en niet hem alleen. Toch hebben we er voor gekozen dat hij ging stoppen, want het kon.

De beste keuze ooit! Kijk hem eens knallen! Hij weet nu al zoveel, en het gaat zo goed. Hij weet echt wel waar hij over praat, anders zaten wij nog steeds in een flatje 2 hoog zonder lift met een balkon van 1 bij 3. Dat het hun niet lukt betekent niet dat het bij een ander wel slaagt, het is niet voor iedereen weg gelegd. Maar dat is toch logisch?

Maar is het dan gelijk oplichting? Net als mijn blog over oplichting, als Amstel bier niet lekker smaakt is het niet gelijk oplichting. Dan is het duidelijk je smaak niet, maar ga je dan ook zeggen dat ze oplichters zijn? Nee dat doe je niet dat is raar. Terwijl over internet marketing word dit wel gedaan. Soms heb je er gewoon niets mee nou dat kan, maar waarom moet er dan zo’n lelijk stuk over geschreven worden?

Geld verdienen reviews en oplichting.

Wat is oplichting eigenlijk? Oplichting is als je ergens voor betaald maar je krijgt er niks voor terug. Dit kan je dus geen oplichting noemen want je krijgt er wel degelijk wat voor terug, namelijk informatie. De enige keer dat ik kijk naar reviews is als ik op vakantie ga, en dan nog lees ik ze eerst allemaal. Er komen slechte reviews voor bij vaak misplaatste hypocriete websites die niks inhoudelijks zeggen over het product of dienst zelf. Soms zijn mensen heel negatief omdat ze er meer van verwacht hadden. Terwijl er ook reviews tussen zitten waarbij het allemaal wel mee blijkt te vallen.

 

Ga nooit van 1 persoon uit, want ieder zijn ervaring is anders. Ik let dan op bepaalde dingen zoals de bedden en het eten, je hebt mensen die lusten niks dus  zullen ze altijd wel wat over het eten te zeggen hebben. Net als de bedden ik kijk altijd wat er niet goed aan is, als alle klachten hetzelfde zijn weet ik genoeg. Kijk verder dan 1 review en laat je niet opjutten door mensen die er geen verstand van hebben, dat is zonde want er valt wel degelijk geld te halen vanuit internet marketing. Internet marketing is aan te leren, zolang je goed luistert en volgt. En tuurlijk kan het soms tegen zitten, dat heeft iedereen. Maar geef nooit op!

Wees geïnspireerd en niet beïnvloed!

Liefs Joyce                                                                            joyceschouten

Comments are closed.