geldpomp

Geldpomp

Geldpomp.

geldpompHeet niet voor niets Geldpomp,dit is een makkelijke manier van geld verdienen. Het is ook totaal niet moeilijk, je zal denken waarom moet ik haar nou geloven? Zal ik het uitleggen?

Eigenlijk heb ik altijd mijn telefoon op zak, vooral met kinderen gebruik ik deze optie op mijn mobiel erg vaak, mijn camera! Ik maak heel vaak foto’s.  Nu blijkt dat je met deze foto’s geld kan verdienen! Ik heb het filmpje gevolgd, en inderdaad het werkt. Het is heel simpel, een foto maken en deze uploaden op de website.  Wanneer iemand jouw foto wil gebruiken krijg jij daar voor betaald.

Dat wil dus niet zeggen dat je met 1 foto rijk word. Hoe meer foto’s hoe meer geld, nooit op 1 paard wedden. In de video daarna word verteld over nog meer waar voor je geld, en inderdaad, daar word je uitgelegd hoe je een foto maakt van goede kwaliteit en meerdere technieken.

Geldpomp en mobiel

Wie gaat er nou niet zonder zn telefoon de deur uit? En als je op vakantie gaat neem je ook enorm veel foto’s, juist dat soort foto’s zijn geld waard. Maar wat dacht je van een foto van een stoel? Of een foto van een bloem? Een auto? een kop koffie? Of gewoon een voorbijganger op de fiets?

Geldpomp is een uitleg over het geld verdienen met stock foto’s.

Tegenwoordig zit er bijna altijd wel een camera op je telefoon. Dus ergens is dit een goeie vondst. Een site waar je je foto’s upload en geld voor krijgt wanneer deze gedownload word. Geen mega bedragen, maar alle beetjes helpen je. Ik maak heel veel foto’s, vooral op vakantie of als we naar het bos gaan. Of op het strand daar kan je vaak ook mooie foto’s maken. Op vakantie maak ik gemiddeld zo’n 400 foto’s. Niet alle foto’s zijn te gebruiken natuurlijk maar stel dat de helft gebruikt zou kunnen worden als stock foto’s? Stel nou dat je elke vakantie 200 foto’s kan gebruiken en je 1 dollar krijgt voor elke foto?

Dat mijn man geldpomp op de markt bracht was er gelijk een weerwoord van; ja maar mijn foto word niet goed gekeurd. Daarom kan ik je nu alvast erbij zeggen wed niet op 1 paard. Zorg ervoor dat je meerdere foto’s upload, zo zorg je ervoor dat je meer kans maakt. Hoe meer foto’s er goed gekeurd worden hoe meer je er uiteindelijk aan hebt. Deze foto’s blijven gewoon staan voor langere periode. Soms duurt het even voor iemand de foto nodig heeft. Er zijn foto’s die 30 dollar op leveren.

Stock foto’s en de geldpomp

Ik blijf het slim bedacht vinden, want foto’s maak ik toch wel. Als je foto’s op instagram kan plaatsen dat kan je dat ook op deze website. Het is ook niet iets wat je verder in de gaten hoeft te houden, je zet je foto erop en hebt er geen omkijken meer naar. Je hoeft het verder niet te onderhouden. Gewoon set and forget. Niet meer werk dan dat. Ik kan dus gewoon mijn foto’s plaatsen en andere dingen gaan doen. Ik ga ook niet steeds kijken of ik wel of niet wat verdien daar aan.

Als ik wat verdient heb is dat alleen maar leuk! Zo niet jammer dan, misschien dat er over een week wel vraag naar is. Daarom dat ik zei dat je meerdere foto’s kunt plaatsen, hoe meer kans je maakt dat je er werkelijk wat mee verdient. De bonus die erbij zit laat je ook zien hoe je goede kwaliteit foto’s maakt. Meerdere thema’s gebruiken enz. Hetgeen wat je koopt als je geldpomp aanschaft is informatie. Kant en klaar, je hoeft letterlijk alleen te doen wat er in de video’s word verteld. Het word voorgedaan waar je heen moet. Simpeler kan eigenlijk niet. Een kind kan de was doen.

200x je geldpomp inzetten

Stel nou je upload 200 foto’s, er worden er 100 goed gekeurd. Ze staan een paar maanden op de website en ineens begint het te lopen. Je foto’s worden steeds meer waard. Na een paar maanden krijg je ineens geld op je rekening waarvan je eigenlijk was vergeten dat je dat erop had gezet. Leuke verassing dacht ik zo. Dus geldpomp is informatie die je koopt, instructies die je wegwijs maken op de website. De bonus die je krijgt kan er voor zorgen dat je meer kans maakt om goed gekeurd te worden en om daadwerkelijk gedownload te worden. Echter geen garantie, dat kan ook niet. Mijn man weet niet wat voor foto’s je gaat maken. Op de langere termijn valt hier geld mee te verdienen. Het is alleen niet binnen 1 dag duizenden euro’s. Hoe actiever je hier mee bezig bent hoe meer je eruit haalt uiteraard.

Nog even een toevoeging.
Geldpomp is NIET van Juri Muileboom.
Het is samenwerking gegaan met een vrouwelijke fotografe Linda Van De Veer.
Deze persoon heeft gevraagd om het materiaal te laten maken door Juri Muileboom.

 

Gr Joyce                                                joyceschouten
geld verdienen met geldpomp is een feit

Comments are closed.