internet marketeer

Internet marketeer willen zijn

Nooit een internet marketing willen zijn of kunnen zijn?

internet marketeerWaarom word ik zelf geen internet marketeer? Je zou zeggen van je man is al succesvol, waarom ga jij dit dan ook niet doen? Nou dat is juist waarom ik het niet wil gaan doen. Ik moet het dan opnemen tegen mijn man als concurrent, mijn slagingskans kan dan wel even goed zijn. Maar wat bereiken we daar mee? Ik heb wel nog een tijdje gedacht aan salescopy’s schrijven en een eigen lijst opbouwen, ik ben er vanaf gestapt. Het heeft geen zin, waarom zou ik perseé een eigen lijst moeten hebben? Ik had een beter idee, mijn man helpen zijn lijst te laten groeien.

Mensen kunnen wel door mij geïnspireerd raken en zich inschrijven, maar op de lijst van mijn man. Zijn lijst groeit, zo word zijn bedrijf groter. Daar hebben we uiteindelijk veel meer aan, dan dat ik ga proberen mijn eigen lijst op te bouwen. Daarbij heeft mijn man al meerdere succesvolle producten en trainingen op de markt gebracht, mij kenen ze nog niet. De internet marketeers onder tussen wel, want ik ga bijna overal mee naar toe. Maar nieuwe klanten niet, die weten niet eens dat ik Juri zijn vrouw ben. Dat geeft ook niet, ik snap dat wel.

Mijn man is een internet marketeer.

Het is voor mij belangrijk dat mijn man zijn bedrijf succes behaald, hij heeft daar plezier aan en ik uiteindelijk ook. Eigen producten maken zag ik zoiezo al niet zitten, het is niet mijn ding. Ik hou van schrijven, en mensen helpen. Netwerken vind ik heel fijn. Mijn man is gericht op ontwikkelen van software die mensen beter helpt op inkomen te genereren uit het internet met bijvoorbeeld je webshop of andere manieren, die hij allemaal uit pluist. Ik heb geen idee hoe de achterkant van zo’n website eruit ziet, tot ik begon met bloggen.

Nu weet ik het een beetje, maar al die codes enzo ik word er niet wijs van. Ik had op school al bepaalde vakken die ik leuk vond waar ik dan ook niet voor hoefde te leren, want ik vond het leuk en interessant. Bij Juri gaat dit ook zo, hij weet alles omdat hij het interessant vind. Ik vind het wel interessant maar op een minder hoog level. Ik zal het proberen uit te leggen, een vak als geschiedenis vond ik prachtig. Soms haalde ik 10e zonder te leren. Maar ook onvoldoendes omdat er hoofdstukken waren die mij totaal niet interesseerden.

Ik vind bloggen leuker dan internet marketeer zijn.

Ok je bent dan ook een klein beetje internet marketeer natuurlijk.. Ik kan het beter houden bij het bloggen over mijn ervaringen, en te helpen wanneer het nodig is. Mijn man is goed in wat hij doet, en dat houden we zo. Dit is zijn bedrijf, en ik ben blij dat we samen kunnen werken ipv tegen over elkaar te staan. Het zou ook niet goed voelen om dat te doen. Ik zal eerst helemaal opnieuw vertrouwen moeten gaan winnen van nieuwe marketeers. Ik zeg nooit, nooit…  Wie weet kom ik wel ineens op een super idee.

Maar voorlopig nog niet, de stap om te gaan helpen die heb ik in ieder geval gemaakt. Dat heb ik ook jaren voor mij uit geschoven, altijd gezegd ja misschien over een paar jaar. Nu is het dan zover, ik ben er dagelijks mee bezig. Nog een reden waarom ik dit niet wil doen, ik kan me niet zo goed concentreren. We hebben kinderen, Juri werkt al boven vanwege zijn concentratie. Er zal wel iemand bij de kinderen moet blijven, en dan kan je kiezen om in de avond te gaan werken.

De kinderen.

Maar ik geniet liever van mijn avond, het liefst met mijn man natuurlijk. Als de kinderen op bed liggen ben ik blij dat ik even tijd heb voor mezelf, ik ben al moe. Er zit maar een jaar tussen die 2 van ons, en een daar van is op bepaalde vlakken hoogbegaafd. Dit vergt best veel energie, ik breng de oudste continu heen en weer want een continu rooster hebben ze nog niet. De jongste gaat naar peuterspeelzaal 3 dag delen. Ik heb dus 3 dag delen waarin ik geen ge mama om me heen hoor. Dat is niet erg, ik vind het goed zo.

Ik moet er niet aan denken om ook nog eens te doen wat mijn man allemaal moet doen. Ik ben soms doodop, en ga er dan ook vroeg in. Als ik dan nog eens zou moeten werken… nee mij niet gezien. Mijn man deed dit wel, die ging te werk, kwam thuis, at en ging weer aan het werk thuis. Dit hield hij ook niet lang vol, hij belande in een burn out. Vreselijke periode was dat, op n flatje. Mijn jongste zoon was 11 maanden dat hij hierin terecht kwam. Zijn eerste verjaardag was een ramp voor mijn man. We vierden van beide kinderen hun verjaardag op dezelfde dag omdat ze maar 9 dagen schelen. Hij kon er niet van genieten want hij kon zelf amper lopen.

Doorzetten is wat je moet doen als internet marketeer

Ik vind dit zwaar genoeg zo, ik merk het ook aan Juri als hij veel aan zijn hoofd heeft. Je word er nou eenmaal niet vrolijk van, dat is met alles zo. Ik wil er zijn voor mijn kinderen en ben dan ook dankbaar dat ik voor ze mag zorgen. Ik kan ervoor zorgen dat het huis netjes blijft en gezellig een bak koffie met mijn man drinken, want hij heeft daar ook tijd voor. Mijn vriendinnen kunnen ook komen wanneer ze willen, ik heb daar tijd voor. Zolang ik rekening hou met de schooltijden van mijn zoon. Ik wil mijn leven niet inplannen met meer stres factoren dan nodig.
Hij is succesvol en heeft het overwonnen!

We zijn een goed team! En dat houd ik graag zo.

Gr Joyce                                                               joyceschouten

 

Meer weten als internet marketeer? Klik Hier

Leave A Response

* Denotes Required Field