internet marketing

Internet Marketing Expert?

Internet Marketing moet je eerst begrijpen!

Ik ben begonnen als internet marketing expert toen ik het begon te begrijpen. In het begin dat mijn man net was begonnen, begreep ik er helemaal niets van en boeide het mij ook helemaal niets. Maar ja.. als je eenmaal begint te begrijpen waar ze het over hebben wil je meer weten. Althans zo ging dat bij mij. Mijn man was al zo’n 2 jaar bezig maar praatte er dagelijks over. Altijd maar internet marketing. Nou heb je natuurlijk verschillende soorten op het gebied als internet marketing expert, wat ik in een van mijn andere blog laat zien. In het begin is het vooral zoeken wat wel en niet werkt. Daar had ik niets mee te maken, behalve dat hij uit z’n werk achter de pc ging.

Prive en werk.

Daarna aten we gingen de kinderen naar bed en ging hij weer achter de pc. Hij was in het begin ook zo enorm gemotiveerd! Hij was er echt van overtuigd dat het heel snel kon gaan. Dat viel wat tegen, het had veel meer tijd nodig dan hij eerst had gedacht. Het was ook zeker niet makkelijk met 2 kleine kinderen van 1 en 2 jaar oud.

Best druk in een flatje! Hij wist wel zeker dat hij niet langer voor zijn 9 tot 5 baan wilden werken. Meestal ging hij 8 uur te werk en kwam om half 6 thuis. Dan gingen we eten en kindjes naar bed. Hij zag ze hooguit 2 uurtjes per dag maar genoot er ook niet meer van. Moe uit z’n werk en dan 2 drukte makers in huis. Hij is nog meer z’n best gaan doen en heeft heel veel uitgezocht. Alles op een rijtje gezet. uiteindelijk begon het te lopen.

Langzaam en gestaag.

Het is net als een stoom locomotief die even op gang moet komen.
Dit kom als beginnend internet marketing expert vrijwel altijd tegen.
De reden waarom zeg dat een beginner ook een internet marketing expert is?
Staat gelijk aan de doorzettingsvermogen van de gene de als internet marketing expert door het leven wilt.

Succesvol internet marketing expert.

Kijk nu, hij is succesvol ondernemer op het gebied van internet marketing als internet marketing expert. We wonen niet meer in een flatje, en hij werkt ook niet meer voor een baas. Omdat hij dit allemaal voor elkaar had gekregen met Internet marketing was hij natuurlijk helemaal in de ban van internet marketing.

En ik geef hem daar gelijk in. Het heeft ons tot nu toe heel veel gebracht. We wonen nu in een koopwoning, hebben afgelopen zomer alle bij de tuinen onder handen genomen. Hebben een aanbouw bij laten bouwen en zijn op vakantie geweest. En dat allemaal in 1 jaar tijd.

Goed leven hebben.

Ook was onze auto stuk, geen probleem. We kunnen normaal royaal leven als internet marketing expert zijnde. Ik hoef me geen zorgen te maken of evt mijn man zijn contract niet word verlengd. Hij kan er echt uren over praten, in het begin werd ik er echt letterlijk schijtziek van. Het ging nergens anders meer over. Maar doordat hij het er steeds over had begon ik het wel te begrijpen. Doordat hij maar bleef praatten erover werd uiteindelijk na 3 jaar een beetje interesse aangewakkerd.

Hoelang zijn we dit nu al.

We zijn nu bijna 4 jaar verder, nu ben ik er bijna dagelijks mee bezig, in ieder geval wekelijks. Dat voor iemand die er eerst schijtziek van werd. Ik ging mee naar een andere internet marketeers expert en begreep eigenlijk heel goed waar het allemaal over ging. Toen besefte ik me eigen dat ik blijkbaar meer wist dan ik zelf dacht. Mijn man had een goed idee. Hij wilde deze website opzetten. Een site met informatie, een soort platform. Ook al zijn producten erop, en zijn valkuilen om andere te helpen. Ik bedacht me ineens dat ik alles van heel dichtbij heb mee gemaakt. Ik was er altijd enorm sceptisch over en geloofde al die praatjes niet. Van die sales copys die klinken als of het te mooi om waar te zijn is. Ik weet nu waarom….

Product ontwikkeling als internet marketing expert.

Bij alle product ontwikkelingen en ontdekking ben ik bij geweest. internet marketingMisschien niet 100 % maar wel een hele hoop. Zo weet ik waarom Facebook Geheim is gemaakt. Waarom mijn man op dit idee kwam. Ik weet wat moeilijk is om te doen, waar je tegen op zal kijken. Ik heb het allemaal mee gemaakt.

Vandaar dat ik me bedacht dat het misschien wel interessant zou zijn om als vrouw van mijn ervaringen te delen. Vanaf de zij lijn om het maar zo te noemen. Ook het uitleggen van de werking van zijn producten neem ik op me. Ergens begon ik het ook wel leuk te vinden.

Voor en nadelen.

Leuke feedback en erg interessant als je oprecht weet waar iedereen het over heeft. Ik kan me ook enorm opwinden over sommige reviews of slechte reacties. Ik weet dat alles werkt naar behoren het niet ligt aan de producten van mijn man. Maar aan de klanten die niet goed lezen of luisteren. Nu ligt dat ook aan de uitleg, soms. Dus ik wil proberen het in mijn (als vrouw van) taal uit te leggen. Ik heb geen intentie om eigen producten te maken. Misschien in de toekomst.

Ik ben een huismoeder van 2 lieve maar drukke jongens, het schrijven van deze blogs vergt concentratie. Dit is toch lastig als ik op de kinderen moet letten. Kan het ook in de avond doen maar ben blij als ik op mijn bed lig. En het geeft ook niet, mijn man is al goed in producten ontwikkelen. Dit is voorlopig wel even voldoende voor mij. Gaande weg zal ik meer leren en wie weet wat er in de toekomst aan komt.

180 graden draaien.

Voor iemand die 3 jaar lang heeft gezegd dit absoluut niet te gaan doen, heb ik al veel gedaan en geleerd. Wel wil ik graag zoveel mogelijk mensen bereiken. Ook hoop ik dat dit gewaardeerd word, ik bedoel niet iedereen denkt het zelfde als een ander. De een zal er meer aan hebben dan een ander. Hetzelfde met al die verschillende dieet methodes. Ieder lichaam is uniek, dus niet iedereen heeft baat bij een dieet. De een is beter in het kijken van een filmpje en de ander in het lezen van teksten.
Het leven als internet marketing expert heeft zijn goede kant en zijn slechte kant!

Hij weet hoe het is om in een beerput te zitten, hij heeft zich ontwikkeld en goed ook.
Hij is internet marketing expert die genoeg ervaring heeft.
Om binnen 24 uur een business uit de grond te stampen die winstgevend is.

Gelukkig is iedereen anders!

Wordt vandaag nog een internet marketing expert!

Gr Joyce

internet marketing expert

Leave A Response

* Denotes Required Field