Internet marketing strategie

Wat zijn mijn doelen?

internet marketing strategieMijn doel is om zelfstandig ondernemer te zijn samen met mijn man. Niet meer afhankelijk van een werkgever en zijn bereidheid tot betaling. Geen onzekerheid meer over wel of geen contract verlenging. Ook is mijn doel om te werken vanaf waar ik wil. Wanneer ik daar zin en tijd voor heb. Zoals nu, ik ben met de kinderen naar ballorig en hun zijn heerlijk aan het spelen.  Terwijl ik gewoon een blog kan schrijven. Ik wil zelf bepalen wat ik waard ben en niet mn loon af laten hangen van wat de regering heeft bepaald aan minimumloon. Ook is mijn doel om kennis over te brengen op een manier die iedereen begrijpt. Want ook ik als vrouw van een ervaren internet marketing strategie expert moet soms dingen 3 x vragen.

Waarom deze methode?

Omdat je je internet marketing strategie bijna overal kan gebruiken.
Ook op vakantie zou ik evt problemen op kunnen lossen vanuit mn ligstoel onder een parasol.
Daarbij is internet savonds na 5 uur ook gewoon open :p ik zit niet aan tijd gebonden.
Ik kan hierdoor volop genieten van mijn opgroeiende kinderen.
Als iets mij niet lukt kan ik het opzij leggen om op een ander tijdstip dit weer op te pakken.
Het is in zoveel wegen beter dan werken voor een werkgever, die bepaalt hoeveel je verdient en hoelang je daar voor moet werken. Waar je precies werkt en zegt wat je moet doen. Jouw oplegt wanneer je naar de wc kan of koffie mag gaan drinken. Ik kan dat doen wanneer ik wil. Soms moet ik ook dingen doen die minder leuk zijn of met andere woorden waar ik dan eigenlijk op dat moment geen zin in heb. Maar dat weegt niet af tegen wat wel allemaal kan!

De internet marketing strategie.

1. Zorg dat je je lekker voelt.
2. Gebruik een goede mindset.
3. Gebruik een goede blauwdruk.
4. Een goede timemanagement.
5. Een goed investerings plan.
6. Check je concurrentie.
7. De juiste omgeving.
8. Blijven leren.
9. Zet je passie om in doelen.
10. Geef je zelf de rust! (aller belangrijkste)

Waarom deze blogs?

Om het zo goed mogelijk over te brengen hoe bepaalde dingen op dit gebied werken. Zoals bv het gerbuik van facebook geheim. Hoe werkt t waar dient het voor. Een blog met een uitleg over alles op het gebied van internet marketing strategie.  De woorden die gebruikt worden en veel termen waarvan je denkt wat is dat nou weer?!

Bepaalde links die belangrijk zijn enz. Ook vind ik het leuk om mijn ervaringen hierin te delen met de mensen die net beginnen. Want vaak tussen de grotere onder ons voel ik me maar klein en onnozel. Terwijl ik er best wel wat van af weet. Deze blogs zijn dus om mensen te helpen hoe internet marketing strategie werkt. En een motivatie op te wekken om door te gaan.

Veel meer weten?… klik hier

 

Gr Joyce                                                          internet marketing strategie

Comments are closed.