juri muileboom oplichting

Juri muileboom oplichting

Is juri muileboom een oplichter? Umm NEE

juri muileboom oplichting

Juri word wel eens uitgemaakt voor een oplichter. Iedereen die begint met internet marketing zoekt wel eens wat op, en vind wel eens wat. Het lullige hiervan is dat dit vaak gebaseerd is op 1 review, terwijl er 1000en klanten wel tevreden zijn. Maar vaak omdat 1 of 2 mensen een slechte ervaring hebben word het vaak geassocieerd met oplichting. Zo kan je niet iedereen tevreden stellen, dat bestaat gewoon niet. Niet iedereen ervaart alles op dezelfde manier. Mensen zijn bang, bang dat ze bedrogen worden. Juri muileboom oplichting?

Wetgeving en regels

Terwijl alles netjes volgens de regels gaat, en er geen oplichting aan te pas komt. Juri zijn producten en informatie doen het gewoon. Alleen niet iedereen doet precies wat er gezegd word. Daardoor gaan dingen mis. Juri probeert altijd iedereen te woord te staan. Ik kan het weten ik zit er met mijn neus bovenop. Juri muileboom oplichting? Ik weet dat hij dat doet, want stil zitten kan hij niet. Hij is altijd bezig. Ook als we een film kijken antwoord hij soms toch om klanten of cursisten te kunnen helpen. Sommige van deze mensen denken denk ik dat hij verder niets te doen heeft. Ik bedoel, soms zit hij wel eens op de wc.. of onder de douche. Soms heeft hij slaap nodig, en af en toe vragen de kinderen ook hun aandacht.

Logisch!

En net als alle andere marketeers vergeet hij wel eens iets. Daarom word er altijd duidelijk een e-mail adres vermeld. Dan nog heeft Juri meerdere producten en diensten lopen, antwoord binnen 48 is dan nog redelijk snel. Als ik zie hoeveel tijd hij erin steekt en iemand schrijft dan zoiets naars, voel ik me ook aangesproken. Niet dat ik tijd te kort kom met mijn man, maar hij stopt die tijd wel in zijn bedrijf. Juri muileboom oplichting? Mensen luisteren vervolgens mij niet en bestempelen hem dan als oplichter omdat een heel select aantal mensen het niet kan hebben dat hij waardevollere informatie heeft. Ik bedoel hoge bomen vangen nou eenmaal veel wind.

Juri Muileboom geeft veel waarde!

Niet alleen mijn man heeft dit helaas, bijna elke internet marketeer heeft dit. Iedereen die een product op de markt brengt ook buiten internet om. Kijk maar in de winkel, er zijn altijd mensen die er niet tevreden mee zijn. Dat is niet erg, maar Amstel bier is toch ook geen oplichting omdat je het niet lekker vind? Het is de angst van mensen dat ze beginnen over oplichting, terwijl alles netjes word uitgelegd. Als de software niet werkt krijg je binnen 30dagen je geld terug.

Support via facebook.

Je kan altijd om hulp vragen, via de mail of zijn facebook acount. Als je geld terug gaat vragen zal je nooit succes vol worden want je geeft al op voor je begonnen bent. In de eerste instantie denk je dat juri muileboom oplichting doet? Fout gedacht! Dit is een kritisch vooroordeel die misplaatst is. Je zal er wel wat voor moeten doen. Net als mijn man die tijd steekt in mensen om te leren over internet marketing. Hij stopt tijd en energie in zijn bedrijf en in de mensen die in hem vertrouwen, het is dan ook echt niet fijn als er achteraf gezegd word dat hij een oplichter is.

Gelukkig kan ik beamen dat alles werkt en volgens de regeltjes gaat, want ook ik word er wel eens op aan gesproken. Soms komen mensen op een of andere manier aan ons prive nummer. Ik weet niet alle ins en outs van alles en al helemaal niet van alle klanten. Juri muileboom oplichting? Vandaar dat alles open en bloot op het internet staat en ze hem zelfs tot de deur aan toe kunnen benaderen. Gewoon omdat hij NIETS te verbergen heeft! Daarbij als ik de telefoon op neem kan ik diegene amper verstaan want we hebben 2 schatten van kinderen. Het is niet voor niets een prive nummer. Ik zal wel altijd proberen om diegene vriendelijk te woord te staan en te helpen waar ik kan.

Juri muileboom oplichting vooroordeel?

De meeste mensen die een oordeel hebben hebben nooit zijn producten gebruikt of bestudeerd. Ik vind het niet eerlijk om mensen uit te maken voor oplichter als je niet zelf je best hebt gedaan om het te laten slagen. Je koopt dit omdat je verder wil met je leven, je maakt de beslissing om door te gaan. Er word duidelijk aan gegeven wat je moet doen, dus daar kan het niet aan liggen. Het is niet zoals een trui in de winkel kopen, de video’s zeggen duidelijk wat je krijgt. Mijn man vergelijkt het vaak met een universiteit. Als je naar de universiteit gaat betaal je daarvoor, je betaalt voor een opleiding.

Goede content geleverd.

Er word je vertelt wat je moet doen, net als in de video’s van mijn man. Maar als je zo’n opleiding doet dan zal je daar wel wat voor moeten doen. Je moet zelf leren en onderzoeken. Maar de kans dat je slaagt ligt in je eigen handen. Jij bepaalt of je dit echt wilt of niet. Jij moet ervoor zorgen dat je erin slaagt. En als je nou niet slaagt? Dan kan je meer hulp vragen, maar ga je je geld dan terug vragen aan de universiteit? Nee, dat denk ik ook niet. Dat zou erg raar zijn, want ja de leraren hebben ook hun uren gemaakt, de boeken heb je al.
Net als de informatie en de uren die Juri maakt.
Maar dan nog Juri muileboom oplichting?
Je krijgt als je het vraagt binnen 30 dagen (wat al lang is) gewoon je geld terug.
Ben je zelfs over de 30 dagen heen heb je een kans om je geld terug te vragen indien je dit netjes doet.
Uiteraard zijn we allemaal mensen natuurlijk en dienen we identieke persoonlijkheden gewoon met respect te behandelen.

Juri muileboom oplichting? mijn man wil je helpen om geld te gaan verdienen op het internet.

 

Juri Muileboom Oplichting? Ik nodig je hierbij uit (uiteraard op persoonlijk verzoek indien contact is gelegd) om bij ons thuis een bak koffie te drinken en een kijkje te nemen
in zijn zaken. Hierbij bevestig ik dat je 100% je geld terug krijgt als je het echt niet zit zitten om zijn producten te gebruiken!

Liefs Joyce                                                              joyceschouten

 

meer weten over Juri Muileboom oplichting?

Comments are closed.