Lees wat ik te zeggen heb over internet marketing

Soms lijkt het alsof de markt vol is. Alsof er geen ruimte meer is voor jouw bedrijf.

Je zult je daarom moeten onderscheiden. Maar hoe doe je dat? Het lijkt soms alsof jouw bedrijf geen schijn van kans heeft. Maar besef je, elk bedrijf herkent de uitdaging om zich te onderscheiden.

Vaak wordt gedacht dat je alleen een lage prijs moet hebben om te kunnen concureren. Dat is helemaal niet waar. Op elk niveau zijn klanten te vinden. Ja, het is inderdaad zo dat veel mensen opzoek zijn naar de laagste prijs. Maar er zijn ook mensen die opzoek zijn naar de beste kwaliteit. Naar een duidelijk verhaal zodat ze achteraf niet voor verrassingen komen te staan. Er zijn genoeg mensen die in het verleden een te goedkoop product hebben gekocht, waarvan de kwaliteit niet al te goed bleek te zijn. Of ze hebben samengewerkt met iemand die een laag uurtarief had, maar waarvan de resultaten toch wat tegenvielen. Met andere woorden. Het is totale onzin om te denken dat alleen de laagste prijs belangrijk is.

Stap 1: Besef je dat, als je je producten voor een lage prijs aanbiedt, dan trek je daarmee klanten aan met een beperkt budget

Het begint met het besef. En daarvoor hoef je jezelf maar 1 vraag te stellen.

Wil jij je jezelf je hele leven kapot blijven werken om net genoeg geld te verdienen zodat je je huur en je boodschappen netaan kan betalen?

Wil jij met jouw klant blijven discusieren over de prijs?

Waarom zoekt de klant een discussie op over de prijs? Omdat hij of zei niet helemaal overtuigd is van de toegevoegde waarde die jij kunt bieden.

Stap 2: Bepaal wat je zelf wilt blijven doen en wat je beter kunt uitbesteden

Als je jouw bedrijf écht wilt verbeteren. Dan moet je je beseffen dat je niet alles zelf kan doen. Er zijn mensen die sommige dingen misschien iets beter kunnen.

Die mensen kosten geld. Maar wat heb je ervoor over om écht professioneel over te komen?

Stap 3: Investeer in kwaliteit en kennis

Stap 4: Implementeer een marketing mindset

Stap 5: Bouw een knettergoede online verkoopmachine

Het succes van jouw bedrijf hangt af van jou online vindbaarheid.