Online cursus internet marketing, Leer hoe je zoekmachine- en conversieoptimalisatie op de juiste manier toepast.

Komt jouw website niet goed naarvoren in de zoekmachines? En levert hij niet genoeg of zelfs helemaal geen omzet op?

Veel bedrijven hebben een website die te weinig omzet opleverd. En dat is zonde. Want een goede website is eigenlijk een extra verkoper.

De meeste mensen orienteren zich tegenwoordig online, voordat ze iets gaan kopen. Als jouw website dan niet naar voren komt, dan ben je sowieso verloren.

Ik heb een methode ontwikkeld waardoor jij meer gaat verkopen via je website. Je website wordt beter vindbaar en krijgt dus veel meer bezoekers. Maar tegelijkertijd leer ik je hoe je jouw website onweerstaanbaar maakt. Je zal leren om jezelf echt te onderscheiden van de concurrentie.

Je gaat meer verkopen. En dus ga je meer geld omzetten. Ik leer je hoe je online marketing moet toepassen.

Over de trainer

Ik help ondernemers met het verhogen van hun omzet doormiddel van online marketing. Tijdens de cursus leg ik uit hoe je je website beter vindbaar maakt door zoekmachines als Google en Bing. De cursus bestaat niet uit saaie langdradige stof vol open deuren. Ik neem je mee op een avontuur en leer je aan de hand van praktijkvoorbeelden alle ins en outs.

Matthijs van der Meij

Wat je leert tijdens de cursus online marketing:

Dit is een high-end cursus. Dat houdt in dat je volledige ondersteuning krijgt. Wanneer je inlogt in de online leeromgeving, vind je rechtsonderin een chat. Daar kun je je vragen stellen wanneer iets niet helemaal duidelijk is.

 • Ik leer je hoe Google werkt. Zodat je begrijpt wat je moet doen om beter gevonden te worden.
 • Je zult al snel een perfect beeld hebben van waar je kansen liggen en op welke zoekwoorden jij je dus moet richten.
 • Ik leg je stap voor stap uit hoe jij jouw website kunt verbeteren, zodat je bezoekers langer op je site houdt.
 • Ik leer jou hoe je het navigeren door je website zo makkelijk maakt, dat je bezoekers met hun ogen dicht nog de weg vinden.
 • Samen maken we van jouw website een verkoopmachine.
 • Ik leg je uit hoe jij teksten schrijft waardoor jouw bezoekers geprikkeld raken. Zo kun je bijvoorbeeld al een band opbouwen met je bezoekers voordat je ze in het echt hebt gezien.
 • Voordat een potentiele klant contact opneemt, is hij allang op de hoogte van wat jij allemaal te bieden hebt. Hij wil dan sowieso zaken met je doen.
 • Ik laat je zien welke tools ik gebruik om het resultaat van mijn website te meten en waarop ik bepaalde keuzes baseer om mijn website te verbeteren.
 • Ik leer je de 6 beste marketingtechnieken die je snel kunt toepassen, en die je gegarandeert meer omzet opleveren.

De cursus zit vol met verhalen over situaties die ik- of mijn klanten hebben meegemaakt. Ik vertel je succesverhalen. Maar ook de niet-zo-succesverhalen zodat je leert om niet dezelfde fouten te maken.

Voor wie is deze cursus bedoelt?

Let op! Want deze cursus is niet voor iedereen. Om de stof uit deze cursus goed toe te passen is discipline vereist. Om echt een succes te maken van je website moet je hard werken. Tegelijk is dat ook je kans, je kunt je onderscheiden van de mensen die cursussen als deze niet de moeite waard vinden. Mensen die liever geld blijven uitgeven aan Adwords.

Maar de die-hards die wél van aanpakken houden en waar deze cursus dus voor gemaakt is zijn:

 • Je bent zelf ondernemer of je bent verantwoordelijk voor de website of webshop van een bedrijf.
 • Je bent van plan om de omzet van de website flink te laten stijgen.
 • Je hebt het idee dat je veel meer kunt omzetten via internet. Want je hebt gehoord dat je concurrenten dat ook doen.
 • Je bent bereid om tijd te investeren om vervolgens ongekende resultaten te behalen.

Beste investering van dit jaar!

Het meest waardevolle dat ik geleerd heb is hoe ik AIDA moet toepassen. Het leuke van een website is dat je hem altijd kunt aanpassen om verbeteringen door te voeren. Ik heb nog regelmatig contact met Matthijs, en hij geeft me dan tips over hoe ik mijn website nóg beter kan maken.

Guido Graas, www.jouwbedrijfsfoto.nl

De investering voor deze cursus

Je wilt dus meer gaan verkopen via je website? Dan heb je simpelweg 2 opties.

Je kunt vollebak gaan adverteren, via Google Ads bijvoorbeeld. Dat kost geld. Zolang je jouw advertenties in de lucht wilt houden moet je betalen. Stop je even met adverteren, dan verschijn je niet meer in de zoekresultaten. Je omzet keldert dan.

Je kunt er ook voor kiezen om een toppositie in de niet-betaalde zoekresultaten te veroveren. Oke, dat duurt langer. Maar als je daar eenmaal staat, dan zak je niet zo snel terug. De investering in deze cursus is slechts eenmalig. En tijdens deze cursus leer je alles om meer geld te verdienen met jouw website. Mocht je nog andere vragen hebben, dan kun je die altijd stellen.

Na je aanmelding kun je meteen en voor altijd inloggen op mijn online e-learning platform. Daarmee krijg je toegang tot de cursus. Ik blijf deze cursus contstant doorontwikkelen en voeg regelmatig nieuw lesmateriaal toe. Je doet slechts eenmalig de investering, maar je houdt je leven lang gratis updates.

Meld je aan


Online cursus + coachingsprogramma

€1469 eenmalig

 • - Voor altijd toegang tot de cursus
 • - Levenslang gratis updates ontvangen
 • Vragen via e-mail, chat, Whatsapp of telefoon
 • Toegang tot exclusieve kennisbank
 • 3 Maanden persoonlijke ondersteuning (wekelijks)

Online cursus

€479 eenmalig

 • - Voor altijd toegang tot de cursus
 • - Levenslang gratis updates ontvangen
 • Vragen via e-mail, chat, Whatsapp of telefoon
 • Toegang tot exclusieve kennisbank
 • 3 Maanden persoonlijke ondersteuning (wekelijks)

Heb je nog een vraag voordat je je aanmeldt?

Mail me dan even via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..