Het succes van jouw bedrijf, hangt af van de online vindbaarheid.

Aan het begin van het internettijdperk hadden slechts enkele bedrijven een website. Deze website was het "visitekaartje" van het bedrijf. Op de website kon je lezen wat het bedrijf te bieden had en hoe je het kon bereiken.

Op z'n zachts gezegd is er nogal wat veranderd.

Een goede website is tegenwoordig meer dan "een visitekaartje". Grote bedrijven gebruiken hun website als regelrechte verkoopmachine. Via hun website trekken ze potentiele klanten naar zich toe. Ze draaien omzet.

De concurrentiestrijd speelt zich voor een groot deel online af. Nog voordat je het bestaan van jouw klant weet, heeft hij zich al lang en breed georienteerd. Kwam jij online niet naar voren? Jammer, maar dan mis je dus veel omzet.

Hoe kan ik jouw bedrijf helpen aan extra omzet?

Om succesvol te zijn op het internet heb je maar 1 ding nodig. Namelijk een goede website die bezoekers omzet in klanten.

In de online cursus leer ik je alle kneepjes van het vak.

Wat zeggen anderen over mij:

Voordat ik aan dit coachingstraject begon deed ik vrij weinig aan internet marketing. Ik poste af en toe iets op LinkedIN, maar dat sloot eigenlijk helemaal niet aan op mijn diensten. Dat is nu gelukkig anders. Ik schrijf nu bijvoorbeeld blogs over mijn producten en diensten. Mijn doelgroep reageert daar super enthousiast op.

Voorheen haalde ik af en toe eens een lead binnen via internet. Maar de klanten die ik écht wilde aanspreken, kon ik eigenlijk helemaal niet bereiken. Omdat mijn doelgroep nog helemaal niet helder was en ik dus ookniet wist welk probleem ik voor hun kon oplossen.

Ik had altijd het verlangen om meer te leren over internet marketing. Omdat ik het vermoeden had, dat het mijn omzet zou kunnen verhogen. Daarom heb ik besloten om dit coachingstraject te volgen.

En dat is een uitstekende investering geweest! Ik ben heel erg tevreden over de stappen die ik heb gemaakt. Het meest waardevolle is hoe ik AIDA kan toepassen. Het leuke van een website is dat je hem altijd kunt aanpassen om verbeteringen door te voeren. Ik heb nog regelmatig contact met Matthijs, en hij geeft me dan tips over hoe ik mijn website nóg beter kan maken.

Guido Graas, eigenaar van https://www.jouwbedrijfsfoto.nl

Waarom ik online cursussen maak?

Ik ben iemand die altijd bezig is met mijn ontwikkeling. Ik houd van het leren van nieuwe dingen.

Maar de belangrijkste dingen die ik heb geleerd, zijn dingen die ik mezelf heb aangeleerd.